Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Magda Malá (56), kterou proslavila záliba v kojení na veřejnosti, už před časem Super.cz přiznala, že opouští svého přítele, podnikatele Vladimíra Horáka. Nyní se ale rozpovídala o tom, že hlavním důvodem bylo prakticky neustálé týrání její desetileté dcery. „Měla z něj strašné trauma, psychicky ji ničil,“ potvrdila nám.

„Vláďa se vidí v naší malé dcerce Terezce, ale Magdalence neustále něco vyčítal. Všechno, co dělala, bylo špatně. Když na ni v poslední době začal mluvit, už jenom křičela. Došlo to tak daleko, že jsme musely začít chodit k psychologovi, a ten nám poradil, že potřebuje mít klid. Moje dcera je pro mě přednější než zůstávat ve vztahu, který už nefungoval. Ani jsme spolu dlouho intimně nežili. Která žena by chtěla mít intimnosti s tím, kdo ubližuje její dceři?“ ptá se Malá.

Podle ní Horák po uveřejnění našeho prvního článku o rozchodu začal sekat latinu a píše jí zamilované esemesky. Prý je to marné. „V Magdalence vytvořil mindrák, pocit méněcennosti a zbytečnosti. Ví, že ji kdysi opustil i její vlastní tatínek a nedávno mi smutně říkala, že ji vlastně žádný táta nemá rád, ani Vláďa. Zabolelo mě u srdce. Proto od Vládi odcházíme. Ale bránit mu ve styku s Terezkou nebudu. Moje matka bránila tátovi, aby nás vídal, a ten kvůli tomu v mých jedenácti spáchal sebevraždu. Takovou chybu neudělám,“ dodala hvězda připravovaného obnoveného muzikálu Bídníci.

Reklama

Další články

Načítám