Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Patřila k absolutní světové špičce, modelingem si vydělávala milióny. Byla tváří luxusního prádla La Perla, nafotila desítky kampaní pro další prestižní značky, fotila i pro časopisy. Přítelkyně slavného hokejisty Petra Nedvěda (40) Veronika Kovaříková ale bohužel patrně spadla pořádně na dno. Její známí hovoří o těžké závislosti na pervitinu a o tom, že si ve Spojených Státech vydělává v nočních klubech jako striptérka a občas i jako placená společnice.

„Veronika ještě v listopadu žila u Petrovy matky. Měla s Nedvědem velmi volný vztah, byli spolu už pět let, asi třikrát se rozešli a zase se k sobě vrátili. Na začátku roku 2012 ale odletěla do Spojených Států a tam blbne,“ potvrdil Super.cz podnikatel Honza, bývalý přítel jak Veroniky, tak Dominiky Mesarošové. Ten také každý týden kamarádce posílal za oceán patnáct stovek dolarů, aby tam neživořila. „Naposled si je už nevyzvedla. Změnila si i číslo,“ říká Honza, který potvrzuje i zvěsti o drogové závislosti Kovaříkové.

„Úplně se změnila. Když byla ještě na kokainu, šlo to. Ale jak začala užívat pervitin, už to nebyla ona. Jak ještě byla v Česku, mohl jsem na ni nějak dohlížet, ale takhle na dálku to nemá smysl. Vždyť znovu dostala práci pro jednu ze značek výrobce La Perla, ale vykašlala se na to,“ krčí rameny bývalý partner Kovaříkové, podle kterého si závislosti své lásky musel všimnout i Petr Nedvěd.

Na novou kariéru Veroniky Kovaříkové nás upozornil emailem člověk patřící do party jejích kamarádů. „Objíždí soukromé večírky v New Yorku a New Jersey, na kterých dělá striptýz a je k mání i jako placená společnice. Je call girl, tančí a svléká se,“ tvrdí zdroj, který snímky do redakce Super.cz zaslal. Podle mateřského znaménka i srdíčka v tříslech se zdá, že jde skutečně o bývalou slavnou modelku Kovaříkovou. „Slyšel jsem, že dělá v nočním klubu striptérku,“ potvrdil i její exmilenec Honza. Pokusili jsme se kontaktovat také modelčinu důvěrnici Michaelu, ta nás ale odbyla s tím, abychom jí už nikdy nevolali.

Pokud nejde o zneužití fotek modelky pořízených pro soukromé účely a skutečně jde o záběry z jejího nového kšeftu, vypadá to, že Kovaříková klesla skutečně až na úplné dno, z kterého se jen tak sama nevyhrabe. Zvlášť, pokud ji skutečně ovládají drogy. Závislost ostatně nemá v rodině sama. Její tatínek je prý nyní v protialkoholní léčebně…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám