Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro další filmovou cenu si přijela na karlovarský filmový festival slovenská herečka s maďarskými kořeny Judit Bárdos. Poprvé tady vzbudila pozornost, když byl před osmi lety v hlavní soutěži snímek Fair Play o dopingu v socialistickém sportu, v němž ztvárnila hlavní roli.

"Tehdy to bylo velmi hektické, teď si festival užívám a stíhám chodit i na filmy," řekla nám Judit, která zvolila na předávání cen Innogy žhavý model s odhaleným bříškem od návrhářky Josefíny Bakošové. "Ale radši jsem si vzala i kabát," smála se Judit, která rozhodně nepodcenila proměnlivé karlovarské počasí.

V našem rozhovoru také prozradila, kde vlastně filmové ceny skladuje, a také to, že ji čeká spolupráce s renomovaným režisérem Bohdanem Slámou, na kterou se velmi těší. Jak jí to slušelo, a jak si večer doplněný koncerty Michala Hrůzy a kapely Mirai užili další hosté, se podívejte ve fotogalerii pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám