Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší úspěch na módní přehlídce Beaty Rajské (61) slavily svatební šaty, které na molo oblékla modelka Andrea Bezděková (29). Ještě neproběhlo ani závěrečné defilé a už byly zamluvené. Takže při našem rozhovoru už vlastně byla Andrea skoro prodaná nevěsta.

Zauvažovali jsme nad tím, že Bezděková vynáší na přehlídkách svatební šaty docela často, což by mohlo přinášet neštěstí ve vztazích. "Takhle o tom nepřemýšlím a říkám si, že si to trénuju nanečisto. Až pak nastane ten den D, nebudu nervózní a budu si to moct jen a jen užít," míní modelka, která naposledy randila s hercem Markem Lamborou (28).

Zasnila se nad tím, jak by měla její svatba vypadat. "Chci, aby to byla jedna velká párty, abych se dobře bavila. Žádný klasický stres. Bude tam dobré jídlo, dobrá hudba, a hlavně dobrý manžel," řekla Super.cz Bezděková, která aktuálně ani kandidáta na případného manžela nemá. "Věřím, že si mě láska najde," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám