Hlavní obsah
Článek

Exmanželka zpěváka Petra Jandy (81) ukázala, že je i dlouho po rozvodu duší rockerka. I když má macecha zpěvačky Marty Jandové (49), reportérka pořadu Top Star Martina, jen týden po těžké operaci, už vyrazila na mejdan. "Je to poprvé, co jsem vůbec vylezla z domu. A mejdan na dlouhou dobu poslední. Ale desáté narozeniny divadla Broadway jsem si nemohla nechat ujít," řekla Super.cz Martina Jandová.

Do divadelního baru ji doprodil přítel, zpěvák Dan Dobiáš, který se o ni vzorně stará. "Marta mi říkala, že všechno zlé je k něčemu dobré. Ale říkala jsem si, k čemu je dobrá zlomená haksna. Ukázalo se, že k tomu, abych zjistila, že mám opravdu fantastického chlapa," míní Martina, která se stará divadlu Broadway o public relation.

Dan, který je zpěvákem kapely Abba Stars, Martinu dokonce nosil i po schodech, protože jinak by cestu do baru o berlích a s ortézou, na niž nesmí došlápnout, sama nezvládla. "Ze začátku jsem ji nosil i na záchod. To už ale odmítá, protože jsem na ni chtěl vždycky čekat," smál se Dan.

Reklama

Další články

Načítám