Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aspoň na jeden den a noc, kdy měly pauzy od natáčení seriálu Dobré zprávy, vyrazily na karlovarský filmový festival herečky Natálie Halouzková (23) a Sára Rychlíková. Obě zamířily na párty, ale Sára měla radost z toho, že má aspoň malou roli ve filmu Banger, který se tady představoval.

"To já si naposledy zahrála ve filmu, když mi bylo dvanáct. To byly Něžné vlny a Všechno nebo nic," zavzpomínala Natálka, kterou od té doby filmové role míjejí, ale štěstí má aspoň na ty seriálové.

"I teď v Dobrých zprávách jsme dobrá parta," ujistila nás Sára. Důkazem mimo jiné bylo, že se holky velmi dobře bavily i s kolegou Vojtěchem Vodochodským, který dorazil na stejný večírek.

To, co trochu nevychytaly, byl předepsaný dress code, protože jim to sice slušelo, ale stopu červené, kterou měl outfit mít, jsme na nich hledali pracně. U Natálky nakonec marně, Sára měla aspoň červeně nalakované nehty a červeň jsme našli i na jejích barevných teniskách. "Nebyl čas a bylo to spontánní rozhodnutí sem vůbec zamířit," omlouvaly se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám