Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Nikola Ďuricová (27), kterou vídáme především na pražských muzikálových prknech, našla ve svém diáři týden volna a odletěla k moři. Cílem letní dovolené se stalo slunné Bulharsko. Tam zpěvačka vystavuje své dokonalé tělo slunci.

„Tohle byla velmi rychlá akce. Do dvou dnů jsme našli hotel blízko písečné pláže, sbalili jsme se a odletěli do Bulharska,“ sdělila pro Super.cz půvabná Nikola, která letošní dovolenou tráví se svými sestrami.

„Je tu krásně slunečno, teplé moře, prostě začátek léta, přesně jak má být. Vyrazily jsme všechny tři sestry, takže dámská jízda by to byla, jen jsme si přibalily i synovce a neteř. O legraci je tedy postaráno. Jsem ráda, že jsme si na sebe jako sestry našly čas. Každá žije jinde, takže společné chvíle jsou k nezaplacení,“ dozvěděli jsme se dále.

Zpěvačka má divadelní prázdniny napůl pracovní, během léta vystupuje v rámci Kultury pod hvězdami s Divadlem Broadway v koncertních verzích muzikálů Láska nebeská a Rebelové. Těší se však, že se podívá také na rodné Slovensko.

„Samozřejmě už se těším i na rodiče a bratra. Dlouho jsem doma nebyla. Takže další letní destinací bude Detva na Slovensku,“ dodala závěrem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám