Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lena Dunham (37) se nikdy nebála jít s kůží na trh. Svého času jejímu instagramovému profilu dokonce vévodily nahé snímky, i když v poslední době nahotu omezila na minimum. Teď se předvádí už jen v plavkách.

Před pár dny se pochlubila právě plavkovými snímky, na nichž pyšně nechala vyniknout své křivky a tetování. Zapózovala v černých jednodílných plavkách, ale i barevnějších bikinách. Dokonce i ona propadla trendu vykrojených kalhotek, které byly součástí zeleného modelu.

Lena, která propaguje pozitivní vnímání ženského těla, se netají tím, že má s tím svým komplikovaný vztah. Dokonce sama sebou svého času pohrdala, a to nejen kvůli vzhledu, ale také zdravotním problémům, které například vedly k neplodnosti.

„Z nějakého důvodu se sama sobě zase hnusím. Měla bych si přeorganizovat ledničku a začít jíst víc zeleniny? Měla bych sdílet fotky, jak vypadám před karanténou a po ní? Po všech těch letech, co jsem se snažila naučit sebelásce, zase myslím na to, že bych měla zhubnout,“ přiznala fanouškům v průběhu pandemie.

Dnes si své „nedokonalosti“ už ale tolik nepřipouští a za hlavu hází i kritiky, kteří si podle ní vždy něco najdou. Loni v září se provdala za Luise Felbera, s nímž se poprvé objevila ve společnosti teprve měsíc před svatbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám