Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem minulého měsíce zpěvačka Shakira (47) a fotbalista Gerard Piqué (35) šokovali celý svět, když oznámili konec svého jedenáctiletého vztahu. Mráčky v jejich soužití už zřejmě trvaly trochu déle, a tak pár zvládl vše vyřešit bez zbytečných emocí. Kolumbijská diva tak rozhodně nepůsobí nijak zkroušeně, a naopak si plnými doušky užívá nově nabyté svobody…

Zpěvačka hitů Waka Waka, Whenever Wherever či Beautiful Liar vyrazila i se syny Milanem (9) a Sashou (6) na dovolenou do Španělska, kde se oddávali vodním radovánkám, a především pak surfování, které kráska očividně slušně ovládá.

Společnost jí kromě synů dělali i dva pohlední mladí muži, kterým Shakira věnovala nejeden vřelý úsměv. Ti měli možná za úkol naučit surfařskému umu i Milana a Sashu, ale pozornost tak půvabné maminky je určitě nenechala v klidu…

Piqué a Shakira své syny vedou ke sportu. Milana nadchnul především baseball. Krátce po oznámení rozchodu dokonce slavný pár přiletěl synovi fandit do Hluboké nad Vltavou, kde se konal mezinárodní baseballový turnaj a Milan hrál v jednom z týmů. Je vidět, že dvojice společně dokáže vyjít a minimálně jako rodiče fungují i nadále perfektně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám