Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dádu Patrasovou (67) nenechala chladnou parodie Zuzany Bubílkové (71) na spisovatelku Radku Třeštíkovou (42). Bubílková se rozhodla napodobit a zesměšnit spisovatelčin model ze zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. Kromě pochval, ale sklízí i negativní reakce za to, že už neví jak na sebe upozornit.

Poprvé se pustila před pár týdny do Dády Patrasové, když po běhu v Kunratickém lese přidala komentář: „Po běhu mám žízeň jako Dáda." A právě Dáda Patrasová nyní reagovala i na příspěvek týkající se Radky Třeštíkové.

"Bubílková je trapná a zapšklá," trefila se do Zuzany Bubílkové bývalá královna dětských srdcí. Sama Bubílková ji prý ale tehdejším příspěvkem urazit nechtěla.

„Takových příspěvků dávám několik za týden. Neměla jsem potřebu nikoho konkrétního urazit. Mohla jsem klidně napsat, že mám žízeň jako Upír Krejčí,“ řekla Super.cz Bubílková na konto Patrasové.

Vypadá to, že Bubílkovou parodie kolegů začaly bavit a užívá si pozornost na sociální síti. Uvidíme, koho si na paškál vezme příště.

Reklama

Další články

Načítám