Hlavní obsah
Článek

Slavný český herec Bolek Polívka (74) si odskočil do Karlových Varů na závěrečný ceremoniál filmového festivalu, jinak ale natáčí nový primácký seriál Pálava, na který se diváci mohou brzy těšit na obrazovkách. Fanynky jsou ale nadšené, že se vedle Bolka objeví i jeho nejstarší syn Vladimír (34), který je považován za jeden z českých idolů žen a dívek. Jak se otci se synem společně natáčí?

„Zrovna dneska jsme měli takový krátký dialog, jsme spolu zvyklí. Nejenže jsem ho vychovával, ale taky spolu hrajeme představení v divadle, takže se tak různě na place do sebe pouštíme a vypouštíme,“ žertoval Bolek pro Super.cz.

V jeho šlépějích se vydala i dcera Anička (45), která aktuálně patří k nejobsazovanějším českým herečkám. I v tomto případě, když se otec sejde na place s dcerou, tak se krásně doplňují: „S Aničkou je to podobné, jsem rád, že se potkáváme i při práci. Takhle během natáčení se lidé často poznají,“ svěřil se herec.

Natáčení na Pálavě si Bolek Polívka náramně užívá. Sám kvalitní víno miluje: „Já mám rád dobré víno, jsem suchovinař, takže já piju suché, dobré víno,“ doplnil herec během rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám