Hlavní obsah
Článek

Přísná a odměřená, tak si asi každý vybaví letitou šéfredaktorku módní Bible Vogue Annu Wintour (72). Ta má z manželství s uznávaným dětským psychiatrem Davidem Shafferem syna Charlese a dceru Katherine, které se neřekne jinak, než Bee.

A právě čtyřiatřicetiletou Bee Shaffer byste momentálně mohli potkat v ulicích italského Portofina, kde s manželem Francescem Carrozzinim tráví dovolenou. Dvojice si užívá procházky po kolonádě, večeří v restauracích a nakupuje suvenýry v místních obchůdcích, zkrátka jako každý jiný turista. Bee se navíc zdá být velká pohodářka bez hvězdných manýrů. Přestože by si s přehledem mohla dovolit pronajmout luxusní jachtu, raději si s manželem půjčí malou loďku, ze které se parádně skáče do moře.

Půvabná brunetka se živí jako filmová producentka a Francesco, jehož pojala za manžela v roce 2018, je pro změnu italský režisér a fotograf. Pár loni v říjnu přivítal i prvorozeného synka Olivera, ale jak se zdá, manželé si tentokrát možná udělali romantickou dovolenou pouze ve dvou. Že by snad malého kloučka hlídala babička? To nejspíš ne, Wintour má totiž nabitý program kvůli pařížskému Haute Couture týdnu módy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám