Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) měla v Karlových Varech v rámci filmového festivalu dvě pracovní povinnosti. Představovala nový film Spolu Davida Laňky, kde hraje matku autistického mladíka, a také spolu s Bolkem Polívkou (74) uvedla zrestaurovaný snímek Vladimíra Michálka Zapomenuté světlo.

Přijela svěží a opálená ze španělské Marbelly, kde trávila čas s dcerou Agátou Hanychovou (38) v domě jejího přítele Jaromíra Soukupa (55) i s dcerou Kordulou a Agátinými dětmi. Pěkné počasí ale nepřivezla. Přesto se oblékla do nových letních šatů. "Ty jsem koupila v Marbelle," pochlubila se.

Veronika je velice štíhlá, nikoliv však nejhubenější ve svém životě. "To jsem byla právě při natáčení Zapomenutého světla, režisér mě nutil zhubnout co nejvíc, protože moje postava měla rakovinu," vysvětlila Žilková, která prý film na festivalu uvidí poprvé.

"Když se tady promítal před 25 lety, byla jsem po porodu syna a od té doby jsem si ho nikdy nepustila, tak jsem zvědavá, jak jsme tenkrát hrála," svěřila Veronika, s níž jsme si samozřejmě povídali nejen o herectví. To zjistíte, když si pustíte naše video.

Reklama

Další články

Načítám