Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvůrce a hlavní porotce talentové soutěže X Factor Simon Cowell má za úkol sehnat dvě nové ženské tváře, které zasednou do poroty americké verze tohoto pořadu. A horkou favoritkou je především Britney Spears (42). Dalšími adeptkami jsou ale i Janet Jackson nebo novopečené maminky Pink a Mariah Carey. Nejspíš dvě z těchto jmenovaných vystřídají bývalé „vyhozené“ porotkyně Paulu Abdul a Nicole Scherzinger. Americká verze X Factoru by se měla vysílat na televizní stanici Fox.

Samotná Britney přitom již měla projevit o tuto nabídku zájem. Jeden z jejích nejmenovaných přátel uvedl: „Britney je velkým fanouškem X Factoru a myslí si, že by bylo skvělé stát se součástí poroty. Chce dokázat svým fanouškům, že je zpátky v nejlepší formě a jak jinak to lépe udělat, než tím, že bude každý týden na mezinárodní televizní stanici? Ona ví hodně o vzestupech a pádech popového průmyslu a ráda by se věnovala i jinému projektu, než dosud.“

„V posledních letech to měla Britney těžké, ale tohle by ji mohlo vystřelit zpátky na vrchol. V té show by mohla být skvělá,“ prozradil další zdroj z hudební branže.

Zpěvačka by si také mohla přijít na slušný balík peněz. Jennifer Lopez například za porotcování v jedné řadě American Idolu měla inkasovat v přepočtu kolem 220 miliónů korun a Christina Aguilera v soutěži The Voice 180 miliónů. Britney by podle všeho měla mít honorář ještě vyšší.

Reklama

Další články

Načítám