Hlavní obsah
Článek

Herečka Bevin Prince (39), nejvíc proslulá seriálem One Tree Hill, který v Americe běžel v letech 2003-2012, prožívá obrovskou tragédii. Do jejího muže Williama Frienda (†33) při vyjížďce na lodi udeřil blesk a bohužel nepřežil.

K neštěstí došlo o víkendu. Podle zprávy National Lightning Safety Council ho blesk zasáhl nedaleko ostrova Masonboro Island v Severní Karolíně. Přivolaní zdravotníci se snažili Frienda 20 minut oživovat, bohužel marně.

Manželé před dvěma roky založili open air spinningové studio Recess, které vydalo k Willově smrti oficiální prohlášení.

„Will si nejvíc ze všeho cenil amerického snu, podnikání, a především žen, které podnikají. Víme, že si moc přál, aby tento business úspěšně pokračoval, mohl nabídnout práci mnoha dalším. Tvorba smysluplných pracovních míst je odkazem, který po sobě chtěl Will zanechat,“ nechala se slyšet společnost.

Prince, která se dnes živí jako fitness instruktorka, se za Frienda provdala v roce 2016. Byli si velmi blízcí, a proto se nebáli společně podnikat. „Jsem velmi šťastná, že tě mám, mohu tě milovat a učit se od tebe. Ušli jsme kus cesty a já jsem pyšná na život, který jsme spolu vybudovali. Život s tebou je sladký, miluji tě,“ vzkázala manželovi na sociálních sítích k pětiletému výročí jejich svatby.

Reklama

Další články

Načítám