Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) si už přes čtyři měsíce užívá roli dvojnásobné maminky. Po narození dcery Jasněnky se dostala velice rychle opět do formy. Pravidelně cvičí a sedět doma příliš dlouho nevydrží.

Tentokrát jsme ji potkali na golfovém turnaji v Berouně, kam dorazila s roztomilou dcerkou, a prozradila, jak se po porodu udržuje. „Cvičím doma s malou v šátku. Vedle toho už cvičím ve fitness a dávám soukromé lekce pro maminky po porodu, aby se rychle vrátily do formy, tam se člověk musí soustředit na břišní svaly a záda,“ svěřila se Super.cz Míša s tím, že na nového člena rodiny si rychle všichni zvykli.

„Dcera Eliška je bezvadná a i Jindrovy děti jsou super, pejsek nežárlí a malá je zlatá. Má ráda výlety do přírody, když rozděláme hamaku mezi stromy, a má taky ráda koukání do ohně,“ popsala Míša. Dcera k nim prý rychle zapadla a zpěvačka už se po porodu věnuje své práci.

„Teď jsem měla náročných 14 dní, ale dá se to zvládnout. Snažím se tu práci relativně krotit a Jindřich taky, hlavně abychom si malou užívali. Jasněnce je teď čtyři a půl měsíce, a to jsem už s Eliškou zkoušela a moc si to období nepamatuji,“ řekla Nosková. Ta má také v plánu vyrazit na svatbu do zahraničí. Nikoliv však vlastní.

„Teď plánujeme jednu svatbu na Sahaře, takže tam budeme muset jet, to jsou příjemné povinnosti. A naše svatba s Jindřichem? S ním člověk neví dne ani hodiny. Na našich zásnubách jsem nevěděla, že to jsou naše zásnuby, takže je možné, že přijedu na něčí svatbu a ona bude naše,“ smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám