Hlavní obsah
Článek

Anglická modelka z pánských časopisů Katie Price (45) strávila nedávno dovolenou v Thajsku, což byla jistě pro každého svědka nevídaná podívaná. A díky pohotovým fotografům se můžete nyní také přesvědčit, že i taková zdánlivě obyčejná činnost, jako je otáčení se na ručníku na pláži, může být poměrně zábavná záležitost.

Modelka, která má za sebou nespočet plastických operací, přičemž pouze její poprsí toho zažilo už tolik, že je vůbec s podivem, že ještě drží pohromadě, vyrazila na pláž v červených bikinách sladěných s kalhotami. Už její příchod byl zážitek, ale samotný pobyt u moře a snaha o rovnoměrné opálení, kdy především převalování se z jednoho boku na druhý připomínalo spíš zvláštní pokus o kliky, také stálo za to.

Pětinásobná máma Katie má přitom doma v Anglii z ostudy kabát. Poté, co loni bourala pod vlivem drog a alkoholu v době, kdy měla ještě šestiměsíční zákaz řízení z dřívějšího prohřešku, se nedávno opět o vlásek vyhnula vězení.

Snoubence jejího exmanžela Kierana Haylera Michelle Penticost totiž prostřednictvím SMS vzkázala po Kieranovi velmi vulgárně, ať si na ni nevyskakuje. Soud ale nakonec modelce napařil pouze 170 hodin veřejně prospěšných prací. Modelka si ovšem místo toho odletěla na dovolenou, a nestrávila tak ani patnácté narozeniny se svou dcerou Princess.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám