Hlavní obsah
Článek

Beata Rajská už má za sebou jednu návštěvu karlovarského filmového festivalu, kde na začátku předvedla svoji kolekci. Dnes se do lázeňského města vrací. Předtím nám ale prozradila, že natáčela pro reality show a jaké to bylo.

„Pustit si filmaře nebo fotografy do domu znamená otočit ho na ruby,“ řekla Super.cz se smíchem módní návrhářka, kterou oslovil Vítek Pokorný, kreativní producent nové hrané reality show Praha – den & noc. S ním už nějaké projekty dělala, takže kývla.

Beata počítala s tím, že jde hlavně o představy. V dnešním dílu nového projektu, který od pondělí běží na Voyo a příští týden na Nova Fun, uvidí diváci butik návrhářky. Ta se představí v roli hostitelky. Jednoho z účastníků show Marka, lamače srdcí a začínajícího fotografa v podání neherce Filipa Křížka, k ní přivede půvabná bruneta, co po něm touží.

Filmaři navštívili pražský salon a modelky předváděly odvážné, především transparentní sexy šaty. „Poslouchala jsem lidi ze štábu a reagovala na to, že show budou sledovat hlavně mladí lidé. Přece modelky neobleču do kabátu,“ vysvětlila nám výběr modelů.

A jak si užívala účast v show o mladých lidech, jejich vztazích, zábavě, spolubydlení a o životě v Praze? „Jsem přesně ten typ, který když se rozhodne, že do něčeho jde, tak si to užije!

Já i můj tým i modelky kolem nás to braly jako zpestření v našem modelingovém šoubyznysu. Poznala jsem nové lidi a bylo to fajn,“ ocenila natáčení Beata Rajská. Sama přitom na podobné pořady v televizi nekouká. Když má volno, raději čte knížku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám