Hlavní obsah
Článek

Nebývale otevřeně se vyjádřila v posledních rozhovorech pro magazín People a pořad Good Morning America populární herečka známá především ze seriálů Hrdinové a Nashville Hayden Panettiere (32). Promluvila o tom, jak byla roky závislá na opioidech a alkoholu, což ji v roce 2018 dovedlo až k "srdcervoucímu" rozhodnutí, které je zřejmě pro většinu matek naprosto nepředstavitelné.

Její závislost byla prý tak vážná, že herečce málem selhala játra. Byla proto nucena poslat svou tehdy ani ne čtyřletou dceru Kayu na Ukrajinu žít s jejím otcem Vladimirem Kličkem (46), aby se mohla soustředit na léčbu. Holčička přitom ve válce zmítané zemi zůstává i nyní, kdy její tatínek sám bojuje na frontě.

„Od chvíle, kdy jsem se probudila, jsem se třásla, mohla jsem fungovat jen po požití alkoholu. Poslat Kayu pryč byla ta nejtěžší věc, jakou jsem kdy musela udělat. Ale chtěla jsem jí být dobrou mámou, a to někdy znamená nechat někoho jít,“ přiznala herečka, která je prý už nějaký čas čistá, ale je to pro ni každodenní boj.

Podle Panettiere, která se začala v nejrůznějších reklamách a telenovelách objevovat v televizi již v pěti letech, vše začalo v jejích patnácti, kdy už hrála v několika seriálech. Lidé z jejího týmu jí prý tehdy dávali takzvané ‚pilulky štěstí‘, díky kterým měla být uvolněnější a veselejší během rozhovorů. To nakonec rozpoutalo její letitý boj s drogami. Herečka přiznala, že během natáčení seriálu Nashville, který jí vynesl i dvě nominace na Zlatý glóbus, měla problém s drogami a alkoholem v takové fázi, že bez nich téměř nemohla žít.

Vše se ještě zhoršilo po porodu dcery v roce 2014, kdy bojovala s poporodními depresemi a propadla ještě větší závislosti. V důsledku toho se začal rozpadat i její vztah s Kličkem, s nímž se nakonec v roce 2018 po téměř devíti letech definitivně rozešli.

Navzdory skutečnosti, že její dcera žije na Ukrajině, herečka trvá na tom, že je naprosto v bezpečí. „Je to moje nejoblíbenější malá osůbka. A sledovat, jak se vypořádala s celou tou situací na Ukrajině, mě opravdu nadchlo. Je opravdu v bezpečí a tam, kde je, má také spoustu přátel,“ přesvědčovala herečka. Dříve se přitom uvádělo, že Kaya byla poslána pryč z Ukrajiny, když se její otec Vladimir s jeho bratrem Vitalijem (starostou Kyjeva) přidali k armádě a začali bránit svou zemi před ruskou invazí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám