Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přívěšek, který komunikuje s dítětem ještě před jeho narozením? Zbrusu nová varianta tradičního pexesa? Nebo kosmetika tak dobrá, že by se dala jíst? Tohle vás určitě bude zajímat, tak čtěte více...

Mexická bola pro těhotné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představa, jak tatínek čte pohádku skloněn nad těhotným bříškem, vám možná přijde komická. Nicméně vědecké průzkumy jasně potvrdily, že nenarozené dítě začíná vnímat okolí už od 18. až 20. týdne těhotenství. Mexická bola pro těhotné toho plně využívá! Zavěšena kousek nad bříškem vydává uklidňující melodie, které dítě uvolňuje a matkám napomáhá v relaxaci. Až se děťátko rozkřičí na tom božím světě, úloha boly zdaleka nekončí. Naopak je dobré ji umístit poblíž dítěte (třeba zašít do polštáře či plyšáka), aby mu připomínala pohodlí v matčině bříšku. Vše přispívá ke klidnější povaze.

Haló, je tam pexeso?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasické pexeso určitě všichni znáte. Hledání dvou stejných symbolů je oblíbenou hrou už od útlého dětství, což nakonec platí i pro její moderní variantu. V čem se liší? Tentokrát nehledáte dva stejné obrázky, ale zvuky! Je to velmi originální přístup a zábavná didaktická pomůcka, která procvičí "sluchovou paměť". Hra získala ocenění poroty na Veletrhu hraček FOR TOYS 2010 v Praze. A jedna nezanedbatelná výhoda: Děti budou alespoň chvíli poslouchat!

Krásy mnoho s Lily Lolo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní ekologická kosmetika za nízkou cenu. To by mohl být slogan známé značky Lily lolo. Tato 100% přírodní kosmetika potěší ochránce přírody, a zároveň nezpůsobí žádné podráždění ani nejcitlivější pleti, protože skutečně neobsahuje žádné živočišné ani rostlinné složky. Je vhodná i pro ortodoxní vegetariány či vegany, kteří dbají na svůj životní styl!

Essential Care – kosmetika, kterou můžete i jíst!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakkoliv může znít nadpis nadneseně, Essential Care je skutečně výjimkou ve svém oboru. Veškeré produkty jsou ze 100% přírodních látek a vařeny jen na objednávku. Je vždy čerstvá a díky maximálnímu množství aktivních látek mnohem účinnější. Skvělá kosmetika a v krajním případě třeba i dezert. No není to přímo k nakousnutí?

Další články

Načítám