Hlavní obsah
Článek

Ne přehlídkovém mole jsme ji viděli po několika letech. Miss ČR z roku 2008 Zuzana Jandová (36) žila nějaký čas v zahraničí, hledala také sama sebe. Zdá se, že už se našla, má se ráda, a to, že je už tři čtvrtě roku single, přijala beze smutku.

"Jednak jsem ráda, že jsme konečně s návrhářkou Zuzanou Lešák Černou našly čas, abychom něco společně provedly. Na dotaz, kde jsem tak dlouho byla, mám samozřejmě také odpověď. Hodně jsem cestovala a věnovala jsem se také svému zlomenému srdci a svému ženství. Byl to dlouhý, bolavý, ale i krásný proces. Jsem ráda, že to mohu předávat dál a léčit další zraněná srdce," řekla Super.cz Zuzana.

"Prožila jsem si opravdu žal, ale tím, že jsem tím prošla, jsem si uvědomila spoustu věcí a mohla je v lásce transformovat," svěřila kráska, která se už nechce vracet k tomu, jak s psychikou bojovala dříve a chce být hlavně spokojená a šťastná sama se sebou.

"Jednat na základě pravdy, srdce a upřímnosti je v současné době ta největší možná odvaha. Jsem teď šťastná sama se sebou, už tři čtvrtě roku nemám partnera, a cítím se velmi svobodná," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám