Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních týdnech spolu byli spatřeni již čtyřikrát, ale až nyní je oficiálně potvrzeno, že tvoří pár. Řeč je o britského herci Damianu Lewisovi (51) a o osm let mladší americké rockerce Alison Mosshart. Nová láska přichází třináct měsíců poté, co herce zdrtilo úmrtí jeho manželky Helen McCrory. Ta podlehla rakovině prsu.

Vztah zatím sice nepotvrdil ani jeden z nich, ale udělala to za ně zpěvaččina maminka Vivian (76), když se nechala slyšet pro britský Daily Mail, že jejich lásce dala požehnání.

Nový pár se naposledy společně objevil v londýnském podniku The House of KOKO ve středu, kde se rozhodně nesnažili dělat, že k sobě nepatří.

Ačkoli herec známý ze seriálu Ve jménu vlasti zřejmě z úcty ke své zesnulé manželce stále nosí snubní prsten, s frontmankou kapely The Kills se v posledních týdnech účastnil několika společenských akcí i výletů. Dvojice se seznámila prostřednictvím společných přátel.

„Nevím, jak moc vynadáno za tohle všechno dostanu, ale samozřejmě jsme za ni moc šťastní. Mají společné přátele. Nevím přesně, jak se seznámili, ale to nevadí. Pokud je šťastná ona, jsme i my. Ještě jsme se s ním nesetkali, ale určitě bych ráda,“ prozradila zpěvaččina maminka Daily Mailu.

Reklama

Další články

Načítám