Hlavní obsah
Článek

Jak je všem dobře známo, veřejné projevy lásky a náklonnosti jsou v královském protokolu zakázané, ale jednou za čas i Kate (42) s Williamem (41) pravidla poruší, a pak jsou lidem ještě o to sympatičtější. Naposledy se tak stalo ve středu, kdy se William účastnil charitativního zápasu póla v rámci Royal Polo Cupu 2022 ve Windsoru. Po vítězném mači princ od své půvabné ženy dostal pořádnou pusu, a i když byla pouze na tvář, britská média se nad nimi i tak rozplývají.

Manželé byli ve skvělém rozpoložení, Kate měla navíc s sebou i jejich milovaného čtyřnohého kamaráda, dvouletou fenku anglického kokršpaněla Orlu. Ta na svou paničku oddaně zírala během zápasu a Kate ji za odměnu drbala za uchem.

Vévodkyně opět potěšila i milovníky módy. V bílých šatech s černými detaily od Emilie Wickstead s cenovkou 1352 liber (39 200 korun), nízkých lodičkách s otevřenou patou značky Camilla Elphick v přepočtu za 5655 korun, slunečních brýlích Finlay (4350 korun) a kruhových náušnicích Sezane ‚Gabrielle‘ za sympatických 55 liber (1595 korun) vypadala jako vždy senzačně.

Program měli ovšem cambridgeští příjemný i předešlý den, kdy si stejně jako každý rok nenechali ujít tenisový svátek v podobě Wimbledonu. V úterý se zašli podívat na zápas domácího Camerona Norrieho s Belgičanem Davidem Goffinem. Hru oba velmi prožívali, napínavý souboj nakonec skončil pro Brita vítězně, a čeká jej tak nelehká výzva v podobě pátečního semifinále s Novakem Djokovičem.

Reklama

Další články

Načítám