Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlasy měla ještě nedávno skoro do pasu. Svoji hustou zrzavou hřívu ale herečka Alena Doláková (34) radikálně zkrátila. Holena ze Tří bratrů anebo představitelka hlavní hrdinky z loňského snímku Zrcadla ve tmě přijela na karlovarský filmový festival s novým účesem.

"Už mě z těch dlouhých vlasů bolela hlava a za krkem. Zbavila jsem se tří kilogramů, aniž bych musela držet dietu," smála se Alena. "Navíc se kratší vlasy hodily i k jedné filmové roli. To natáčení se tedy odsunulo, takže budu znovu stříhat v září," upřesnila.

Kvůli roli baletky v Zrcadlech ve tmě Alena extrémně zhubla a byla jako kost a kůže. To už nechce nikdy opakovat. "Teď hubnu v těch vlasech. Diety nesnáším, mám ráda jídlo. Ale kdyby přišla další taneční role, tak bych nad tím zase přemýšlela, i když zdravé to rychlé hubnutí rozhodně není. Ale pro role všechno," připustila Alena, kterou příští dva měsíce žádná práce nečeká a řeší, jak si vyplnit léto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám