Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) vyrazila se synem na zaslouženou dovolenou. Cílem jejich cesty se stalo Řecko, a to Athény, kam odletěla Gábina poznávat památky spolu kamarádkami a dětmi.

"Ráda cestuji po evropských městech a Athény jsem navštívila poprvé. Ve skoro 40 stupních jsme nevynechali Parthenón, kde jsme čekali nekonečné fronty, ale stálo to za to. Zchladili jsme se v parku v centru Athén a samozřejmě jsme si po večerech pochutnávali na skvělé řecké kuchyni," svěřila se Super.cz Partyšová.

Z jejího syna Kristiána už je opravdový fešák. Málokoho by napadlo, že ho po prázdninách čeká poslední ročník základní školy. "Ano, jde do deváté třídy a v osmé třídě měl na vysvědčení dvě dvojky. Studuje česko-kanadskou školu a je moc šikovný," prozradila nám moderátorka.

Prázdniny si Gábina se synem naplánovala opravdu pestré. Po návštěvě Athén vyráží na projížďku po řeckých ostrovech. Málokdo ví, že si moderátorka udělala před lety na Maltě kapitánský průkaz.

"Dovolené na lodi jsem si oblíbila. Jsou akčnější a zábavnější. Hodně toho člověk vidí a má jiné zážitky než z pevniny," dodala moderátorka, která se synem procestovala na lodi všechny ostrovy v Karibiku kromě Barbadosu a taky několikrát Chorvatsko, kam se Gábina chystá hned po návratu z Řecka. "Prázdniny vždy věnuji synovi. Chci si ho užít," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám