Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní ženská role v tak trochu psychedelickém filmu Banger, v němž hlavní mužskou postavu dealera kokainu ztvárnil Adam Mišík (26), nepřipadla žádné známé české herečce. Režisér Adam Sedlák si vybral krásku s bosenskými kořeny Džanu Valjevač.

Byla by velká škoda ji umístit pouze do fotogalerie k článku o tom, jak to Mišíkovi slušelo s jeho přítelkyní Natálií Jiráskovou (19), protože Džana, která se věnuje modelingu, je opravdu kočka. A co se týče modelu, který na promítání filmu zvolila, byla opravdu odvážná.

Džana se oblékla do krajkových šatů, pod které se nedala vzít podprsenka, a stejně jako Veronice Kašákové, se jí róba posunula tak, že odhalila i bradavky. Průsvitná látka umožnila spatřit i její zadeček. Jí to ale nikterak nevadilo.

"Můj první red carpet jsem chtěla poctít osobou, která pro mě nejvíce znamená. Proto jsem zvolila vlastní návrh šatů, které ušila nejdůležitější osoba v mém životě - moje maminka. Tělo je umění, a proto jsem ho nechtěla skrývat," napsala Džana na sociální sítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám