Hlavní obsah
Článek

Provokatérka Bára Mottlová (37) opět tasila své zbraně. Herečka a modelka se přílišnou cudností netrápí. Čas od času nafotí svůdné snímky v plavkách nebo prádle. Tentokrát šla ještě mnohem dál.

Sexy blondýnka se nechala zvěčnit v rouše Evině. Místo toho, aby svým tělem dráždila na karlovarské kolonádě, vyrazila do přírody. „Letos jsem poprvé filmový festival po dlouhé době schválně vynechala a udělala přesný opak. Odjela jsem do slovenských hor, kde je nádherná, téměř nedotčená příroda,“ svěřila se Super.cz herečka.

„Je toho teď kolem mě pracovně i v osobním životě moc a potřebuj si vyčistit hlavu a odpočinou si, svým způsobem,“ prozradila Bára, která dobíjí baterky v přírodě. Po výšlapech se rozhodla zchladit své tělo u vodopádu a při koupání v přírodě se i zvěčnila. „Dát si pořádně do těla a škrábat se na vrcholky. Do tohohle Šutovského vodopádu jsem se úplně zamilovala. Měla jsem pocit, že jsem zpět na Bali, tak mi učaroval,“ prozradila Mottlová, která pravidelně sportuje.

Postavu si tak udržuje výstavní. Do těla si dala také během svého výletu. „Po dvacetikilometrové túře na Velký Kriváň jsem se aspoň pořádně ochladila. A vzhledem k tomu, že jsem s sebou neměla plavky, vzala jsem to opravdu v panenském stylu jako Eva v ráji,“ dodala Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám