Hlavní obsah
Článek

Americký hudební zjev Nicki Minaj (29) miluje výstřední vizáž. A rozhodně na ní nešetří. Talentovaná zpěvačka teď přiznala, že jen za módní doplňky utratí měsíčně kolem padesáti tisíc dolarů – asi 950 tisíc korun. Pořizuje si stále nové kabelky a boty.

Vyrůstala jako chudá dívka z Queensu, jakmile se ale prosadila a začaly jí dolary téct na účet, její utrácivá mánie vyrostla do nenasytných rozměrů. „Dokážu utratit padesát tisíc dolarů za měsíc za boty značek Giuseppe, Versace, YSL a Fendi. Koupila jsem si tunu kabelek Louis Vuitton. Když jste malá holka z Queensu, takových kabelek nastřádáte hromadu,“ svěřila Nicki v interview pro americkou edici magazínu Vogue.

Umělkyně prý miluje své fanoušky. Jednou na ni čekali před luxusní restauraci. Všech deset prý pak pozvala na jídlo.

„Dříve jsem se oblékala do vytahaných triček Tommyho Hilfigera a džínů Boss, ale pak jsem potkala jistou osobu, která se oblékala jako dámička – kalhotové kostýmy, jehlové podpatky a hromada make-upu. Jednou mě nalíčila, nikdy jsem se neviděla tak nalíčená. Nechtěla jsem si mýt obličej, cítila jsem se, jako bych měla jediný den života, abychom mohla žít tuto fantazii noblesní holky,“ dodala Nicki.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám