Hlavní obsah
Článek

Na slavnostním otevření butiku Salvatore Ferragamo v Pařížské ulici zůstala Gábina Partyšová (45) věrná značce a oblékla si skvostné zavinovací šaty se vzorem kohoutí stopy.

Česká moderátorka, přezdívaná „Mareš v sukni,“ nebyla rozhodně první kráskou, která oblékla tyto šaty kolekce podzim, zima 2011/2012. Předběhlo ji hned šest slavných dam ze všech koutů světa.

Poprvé se v tomto modelu za zhruba padesát tisíc korun objevila australská herečka Teresa Palmer. Ta šaty s výrazným vzorem pojala velmi decentně. To se ale rozhodně nedá říct o Lady Gaga, která je 1. srpna v typicky výstředním duchu sladila s doplňky s kohoutí stopou - kloboučkem, brýlemi, psaníčkem, obutím, punčochami, a dokonce lakem na nehty. Ve stejný týden v Pekingu v totožných šatech propagovala Ferragamo parfém Attimo krásná čínská herečka Fan Bing Bing. Následně si je 8. září na největší módní svátek v New Yorku Fashion's Night Out oblékla Jessica Hart. Záhy jsme černobílé šaty viděli na milánském týdnu módy na šéfredaktorce japonského Vogue Anně Dello Russo a 7. října v tomto modelu dělala rozhovor v televizi Kim Kardashian (43).

Dlužno dodat, že nová moderátorka pořadu Top Star prozíravě nezkombinovala nepřehlédnutelné šaty s příliš výraznými doplňky a důstojně tak konkurovala ostatním kráskám.

Reklama

Další články

Načítám