Hlavní obsah
Článek

Už v mládí se odstěhovala z Bratislavy do Spojených států, kde studovala herectví a potkala tam i lásku. Nyní se obloukem vrací domů, protože jako producentka plánuje vlastní koprodukční seriál, na němž bude participovat několik zemí včetně Česka.

To byl hlavní důvod, který přivedl herečku Katarínu Morháčovou, jež v zahraničí samozřejmě používá jméno bez háčků a čárek, na karlovarský filmový festival. Sympatickou dvaatřicetiletou brunetku, která si zahrála s hvězdami světových jmen jako Cate Blanchett, Georgem Clooneym, Clivem Owenem, Edwardem Nortonem anebo Stevem Buscemim, jsme ve Varech potkali na několika akcích. Na jedné z nich jsme ji vyzpovídali.

Přiznala nám, že jejím velkým vzorem je Mariska Hargitay, s níž se setkala na natáčení seriálu Právo a pořádek. "Ona není jen herečka, ale i výkonná producentka. Má fantastickou energii, s každým si popovídá. Doufám, že jednou budu podobná, jako je ona. Vím, že nemám malé cíle, ale takové jsem nikdy neměla," svěřila Katarína.

Před příjezdem na festival samozřejmě stejně jako všechny dámy řešila i outfity, aby zaujala nejen svým potenciálem, ale i vzhledem. Na róbách se domluvila s několika českými i slovenskými návrháři. Pokud jde o šperky, propojila se se značkou ALO diamonds, která ji zdobila na všech festivalových akcích.

Čeští diváci budou mít příležitost Katarínu vidět na podzim na platformě Netflix. "V celovečerním filmu Ambrosio budu mít dokonce dvojroli," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám