Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní hvězda Yazmin Oukhellou (28) jako zázrakem přežila děsivou autonehodu, kdy s partnerem Jakem McLeanem, který seděl za volantem, sjeli z útesu v tureckém Bodrumu. Jake bohužel tragédii nepřežil, Yazmin převezli s těžkými zraněními do nemocnice.

„Yazmin je stabilizovaná a zotavuje se po operaci,“ sdělil zdroj Daily Mailu s tím, že si hvězda reality show TOWIE žádá, aby bylo respektováno její soukromí.

Do Turecka přiletěla i její matka, aby jí byla oporou. Oukhellou si údajně těžce poranila paži.

Předpokládá se, že Jake ztratil kontrolu nad vozem, když se řítil prudkou zatáčkou. V té narazil do značky, auto vyjelo ze silnice a přistálo pod ní v rokli. Trosky vozu byly rozesety všude kolem. Po klikaté silnici jel pár v neděli v časných ranních hodinách z nedalekého města Yalikavak.

Silnice je podle místních místem častých nehod, speciálně v letních měsících, kdy ji využívají turisté. Až pitva prokáže, jestli Jake požil před jízdou alkohol. Výslech čeká i Yazmin.

Jake a Yazmin byli ve vztahu zhruba rok, ale randili i dříve. McLean proslul v minulosti vztahem s televizní hvězdou Lauren Goodger.

Reklama

Další články

Načítám