Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítel herečky Jennifer Aniston (43) Justin Theroux (40) byl hostem v talk show Ellen DeGeneres, kde prozradil, na co se mu jednu z nejoblíbenějších hollywoodských hereček podařilo udolat. Pro Ellen se rozpovídal, že Jen zaujalo jeho vystoupení na svatbě kamaráda, kde předvedl breakdance. Když moderátorka projevila zájem, aby své taneční umění ukázal i televizním divákům, vymlouval se na speciální obuv, kterou k tanci potřebuje. Justin ale nečekal, že jeho drahá Jennifer již předtím Ellen jeho taneční zlatobílé tenisky poskytla…

Moderátorka tak nečekaně vytáhla papírovou tašku se vzkazem od Jennifer: „Ellen, myslím, že by je Justin mohl potřebovat. Nashledanou zítra. Jen.“ Překvapenému herci a filmovému režisérovi tak nezbývalo nic jiného, než rozhýbat své tělo před televizními kamerami přímo ve studiu.

Zamilovaná dvojice se seznámila během natáčení společného filmu Wanderlust z roku 2011. Jejich vztah však začal až o něco později, a to v květnu minulého roku. Herečka od té doby ráda nosí podobný styl oblečení jako Justin, a to nejrůznější kloboučky, vesty nebo kravaty.

Reklama

Další články

Načítám