Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadský herec a producent Elliot Page (35), jenž se proslavil ještě jako herečka Ellen Page, se pochlubil na Instagramu fotografií, která aktuálně zdobí jeho cestovní doklad. Ke snímku v černém tričku a s řetízkem okolo krku připsal: „Nikdy by mě nenapadlo, že budu milovat svoji fotku na pasu.“

Pro Elliota je tak fotografie z dokladu totožnosti, na níž by se líbil sám sobě, dalším milníkem v jeho cestě za tím, kým se cítil od dětství být.

V roce 2014 Elliot veřejně vystoupil jako lesbická žena a o čtyři roky později si vzal svou partnerku Emmu Portner, ta jej také maximálně podpořila, když roku 2020 podstoupil přeměnu pohlaví, změnil si jméno na Elliota a požádal, aby byl oslovován jako on, případně oni. Téhož roku se ale s Emmou odloučili a loni v lednu Page požádal o rozvod. Jako Elliot pokračuje ve své roli Vanye Hargreeves v seriálu Umbrella Academy od Netflixu.

Page dosáhl za svůj život nemalých úspěchů v herecké kariéře, a ještě jako Ellen získal za snímek Juno nominace na ceny Emmy, BAFTA, Zlatý glóbus, a dokonce i na Oscara, čímž se ve svých dvaceti letech stal čtvrtou nejmladší ženou nominovanou na Cenu Akademie za ženský herecký výkon v hlavní roli.

Reklama

Další články

Načítám