Hlavní obsah
Článek

U šestadvacetileté Ireland Baldwin nejsou odhalené příspěvky na sociálních sítích ničím neobvyklým, ale její nedělní možná pokořil další mezník. Záběr, na němž s maskou na obličeji sleduje svůj mobil a je u toho úplně nahá, byl i na její poměry poněkud bizarní. Příspěvek Ireland sice později smazala, ale pochopitelně si už dávno žije svým vlastním životem.

Dcera hollywoodských es Kim Basinger a Aleca Baldwina, kteří strávili v manželství devět let, se profiluje jako modelka, občasná herečka a od roku 219 i jako profesionální dýdžejka. Baldwin patří od roku 2013 do stáje modelek agentury IMG Models a objevila se například v kampaních True Religion Jeans nebo Guess, fotila pro Vanity Fair, Elle či Marie Claire a se svými 185 centimetry je i mezi vysokými kolegyněmi nepřehlédnutelná. Angažuje se rovněž stejně jako její maminka u organizace PETA.

Ireland, jejímiž strýci jsou další slavní herci Stephen, Daniel a William Baldwinovi a sestřenicí pak úspěšná modelka a manželka Justina Biebera Hailey Baldwin, od loňska tvoří pár s hudebníkem Adrem Allenem Anjosem, známějším pod pseudonymem RAC, ale v minulosti strávila necelé dva roky vedle rapperky Angel Haze, která jí věnovala i píseň Candlxs, a také s muzikantem Coreym Harperem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám