Hlavní obsah
Článek

Příteli moderátorky Adely Banášové (31) tanečníkovi Petrovi Modrovskému (28) hrozí za přechovávání drog až tři roky vězení. Slovenská média uvedla, že policisté už Modrovského obvinili.

Tanečníka zadržela policie letos 9. ledna v Bratislavě a měl u sebe sáček s jednou dávkou marihuany. V případě dokázání viny mu soud může vyměřit až tříletý pobyt za mřížemi. „Zjištěné množství látky představuje v tomto případě minimálně jednu jednorázovou dávku drogy,“ uvedla bratislavská policejní mluvčí Petra Hrášková.

Policie zastavila automobil s Modrovským v bratislavské čtvrti Petržalka na Holíčské ulici v nočních hodinách. Modrovský seděl na místě spolujezdce a při kontrole dobrovolně vydal igelitový sáček s marihuanou.

Banášová a Modrovský se před časem rozešli, ale v poslední době se opět objevují na společenských akcích bok po boku. Banášová v rozhovoru pro čas.sk připustila, že má rovněž zkušenosti s marihuanou. „Není to můj způsob života. Na jedné straně si myslím, že je méně škodlivá než alkohol - muži nebijí své ženy pod vlivem marihuany. Na druhé straně si myslím, že tráva působí nebezpečně v tom, že člověk se cítí v pohodě, má pocit, že se nic neděje, až bude zcela mimo, a na ničem mu nezáleží,“ uvedla Banášová.

Reklama

Další články

Načítám