Hlavní obsah
Článek

Fotografové po delší době zachytili v ulicích New Yorku modelingovou ikonu. Dnes sedmapadesátiletá kanadská hvězda přehlídkových mol 80. a 90. let a múza Karla Lagerfelda či fotografa Stevena Meisela Linda Evangelista zůstala podle svých slov „brutálně znetvořená“ po zpackaných plastikách, které podstoupila v letech 2015 a 2016.

Modelka, jež proslula výrokem, že spolu s kolegyní Christy Turlington za méně než deset tisíc dolarů ani nevstanou z postele, byla od roku 2016, kdy absolvovala proceduru zmrazování tuku, viděna jen párkrát. Evangelista se od té doby drží v ústraní a je přesvědčena, že po nevydařených zákrocích zůstala její tvář „trvale zdeformovaná“.

Minulý týden se tak výjimečně objevila na veřejnosti a zřejmě doufala, že bez make-upu, se staženými vlasy, s rouškou na obličeji a v černých teplákách v ní nikdo dávnou krásku, která brázdila přehlídková mola vedle Naomi Campbell, Claudie Schiffer, Cindy Crawford a dalších, nikdo nepozná.

V souvislosti s Evangelistou je v poslední době zmiňován i její exmanžel Gérard Marie (72), jenž byl obviněn, že během 80. a 90. let jako šéf modelingové agentury Elite Model Management provozoval ‚sexuální kroužek‘, v jehož rámci údajně znásilnil třináct modelek, protože si myslel, že panny jsou nefotogenické. Zároveň je měl nutit brát kokain, aby zůstaly hubené. S Evangelistou byl ženatý v letech 1987 – 1993.

Ze svého dalšího vztahu, který trval pouhých pět měsíců, s francouzským obchodníkem Françoisem-Henrim Pinaultem (v současnosti manžel Salmy Hayek) má Linda své jediné dítě – patnáctiletého syna Augustina Jamese Evangelistu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám