Hlavní obsah
Článek

Zatímco české celebrity se soustředí na filmový festival ve Varech, stálice televizního zpravodajství na Nově Lucie Borhyová (45) si už několik dní naplno užívá dovolené ve svém milovaném Španělsku: „Ach ach, miluju to. Me Gusta,“ napsala moderátorka. Kdyby to jen šlo, oblíbená blondýna by byla ráda, kdyby v Česku bylo jen neustále léto: „Já mám ráda sluníčko, moře, teplo. O prázdninách nevylezu z moře, ráda se opaluji,“ svěřila se Super.cz.

Nové fotky v plavkách u bazénu okamžitě vyvolaly vlnu odezvy od fanoušků: „Jste sexy,“ „Jste super kočka,“ „Sluší vám to, Lucie,“ píší lidé moderátorce do komentářů. A právě takové vzkazy krásné Lucii vždy vykouzlí ještě větší úsměv: „Určitě to polichotí, jsou to věci, které lichotí, takže z toho mám radost,“ prozradila Super.cz.

Lucie Borhyová navíc musí nabírat síly. Po příjezdu zpátky do Prahy ji čeká spousta práce. Mimo moderování Televizních novin a dalších akcí, se už vrhne na velkou výzvu jejího života. Je totiž nejvyšší čas, aby začala pracovat na své vánoční písni, kterou pro ni napsal zpěvák a skladatel Michal Kindl. Vůbec poprvé se tak brzy představní i v roli zpěvačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám