Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) nezvolila na zahájení filmového festivalu ve Varech klasickou dlouhou večerní. Šaty nechala doma a stylista Filip Vaněk (46) jí oblékl flitrovaný oblek, ve kterém zářila široko daleko. Přehlédnout se opravdu nedala. Emma ho doplnila slunečními brýlemi, které nesundávala ani v hotelu Thermal, kde se galavečer konal.

Dress code byl předepsaný Black tie. Splnila ho? "Můj stylista Filip Vaněk mi řekl, že to je Black tie. Měla jsem pochybnosti, hodně mě ten model bavil, ale nechtěla jsem zradit dress code. Věřila jsem mu a tak jsem tady," řekla Super.cz Smetana. "Cítím se v tom skvěle," doplnila moderátorka, která si s partnerem Jordanem Hajem užije celý týden.

"Ve Varech budeme dýl, máme dva koncerty, nahráváme interview a hodně kamarádů tady má své premiéry. Naše děti prázdninují v přírodě," doplnila Smetana.

Jak bude vypadat jejich léto? "Jordan má koncerty s Kapitánem Demo, máme nějaké společné koncerty a doufáme, že vyšetříme deset dní na dovolenou a s dětičkama se někam vydáme. Dlužíme jim to," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám