Hlavní obsah
Článek

Herec Stanislav Fišer, který na podzim oslavil osmdesátiny, se ani v takhle požehnaném věku nebojí v práci pořádně odvázat. V novém filmu Školní výlet, který je od čtvrtka v kinech, na děti vystrkuje holý zadek! Podívejte se na snímky z odvážné scény ve fotogalerii.

Diváci Fišera znají především z dabingu. Namluvil totiž postavu náčelníka Apačů, slavného Vinnetoua. Nezapomenutelnou roličkou je i postava barona, který mluví za bohaté, ve filmu Nesmrtelná teta.

Před pár lety kvůli rakovině hrtanu přišel o hlasivky, a tak mluví pomocí slavíka. Přesto ale dál čile hraje. S chutí přijal roli ve filmu Tomáše Magnuska. Jeho postava má sice záporný náboj, ale ve scéně, kdy špulí holý zadek na děti i dospělé návštěvníky lázní, se diváci pořádně zasmějí.

„Ve filmu je z toho hrozný skandál. Parta bývalých spolužáků si udělá na pokoji mejdan a opijí se. Postava pana Fišera pak takhle vyvádí. Nakonec se za všechny musí personálu omlouvat Libuška Švormová,“ prozradil Super.cz poznatek z natáčení herec a pořadatel charit David Novotný, který je snad největším objevem snímku. Hraje zde homosexuálního ošetřovatele a při jeho legračních etudách se smáli snad všichni diváci v předpremiérách. Líbila se jim ale i sedmdesátiletá Uršula Kluková, která ve filmu vystupuje úplně nahá.

Reklama

Další články

Načítám