Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) bývá vždy ozdobou zahájení karlovarského filmového festivalu. Protože patří k českých módním ikonám, jsme pokaždé zvědaví, jaký model na červený koberec vynese. A letos opravdu překvapila.

Nezvolila totiž klasickou róbu, ale dress codu black tie dostála v modelu, jehož součástí byly kalhoty. "I tohle je velká večerní, nemůže mít každý velké šaty jako některé moje kolegyně. S návrhářkou Ivanou Mentlovou a stylistou Honzou Pokorným jsme se rozhodli to udělat trochu nijak, takže jsou to dlouhé večerní kalhoty s korzetem a má to trochu vlečku. Je to šité pro mě na míru," popsala nám Jitka, co má vlastně na sobě, a v našem videu vysvětlila, že modelu přizpůsobila i účes.

A jaký program ji na festivalu čeká? "Mám tady nějaká charitativní setkání, pracovní schůzky, stihneme i nějaké filmy, nemáme to jenom o večírcích. A hlavně se těším na všechny holky, které tady potkám, protože se přes rok moc nevidíme," vypočítala Jitka, která plánuje na festivalu zůstat tři dny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám