Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Kateřinu Průšovou (40) už to doma nebaví. Ani celý měsíc nevydržela dodržovat klidový režim po těžké operaci. Modelka se v lednu zranila na lyžích, museli jí operovat přetrhané vazy. S ortézou a berlemi už vyráží do společnosti.

S přítelem Davidem Martínkem si vyšli na Benátský karneval pražského kasína. A na kostýmu si dala Katka skutečně záležet. Až na koženou bundičku vypadala jako rokoková kráska a to včetně bílé kudrnaté paruky.

Kateřina Průšová a její partner měli na Benátském karnevalu jedny z nejlepších masek a pózovali proto fotografům třeba s „živou sochou“. Turnaj a jeho cílová částka sto tisíc korun modelku nenechávala chladnou a musela se naučit alespoň základy pokeru, který dnes hýbe světem. Nad ránem už Průšová od pokerového stolu vykřikovala, že do příštího turnaje, který se koná za měsíc o stejné peníze, už se určitě přihlásí a soupeři ať se těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám