Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eliška Hanušová (27), provdaná Bašusová, se loni v dubnu stala maminkou. Mateřské povinnosti si hvězda Ulice a dcera herce Miroslava Hanuše naplno užívala osm měsíců. Po nich se oblíbená představitelka Báry začala znovu vracet před kameru.

Se začátkem letních prázdnin ale začalo několikatýdenní volno také hercům nekonečného seriálu a herečka ho využije beze zbytku. I s ročním synem se chystá na cesty. „Už minulý rok jsme se rozhodli, že celé letošní léto budeme trávit jako rodina mimo Českou republiku. Kryštof se odvelel na rodičovskou a já si udělala pauzu v natáčení i v divadle. Budeme tedy více než dva měsíce cestovat po Evropě,“ svěřila se Super.cz Eliška Hanušová.

A co je k výpravě po Evropě vedlo? „Když se nám narodil syn, pochopili jsme, jak rychle ten čas utíká. Kryštof trávil většinu týdne v práci a já doma šílela na mateřský. Ani se nenadějete a půl roku uteče jak voda a vy jen z fotek a videí vzpomínáte, jak malý to miminko bylo. Proto jsme se rozhodli odložit na čas všechny povinnosti, trochu zpomalit a věnovat se rodině. Ještě nikdy jsme nebyli tak dlouho bez práce a plánů, mimo domov, a ještě ke všemu s malým! Jsem sama hrozně zvědavá, co nám to přinese,“ prozradila herečka s tím, že po návratu má v plánu vrátit se opět do divadla a před kameru.

„Do divadla se naplno vracím hned od 1. září a Ulice na sebe nenechá dlouho čekat. Věřím, že tak dlouhý odpočinek bude osvěžující, ale už jen kvůli penězům se nedá dovolenkovat věčně. Navíc svoji práci miluju a už teď se zase těším zpátky,“ dodala oblíbená herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám