Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Profesionály extrémně kritizovaný, ale diváky milovaný a vděčně přijímaný kuchař Jiří Babica (62) teď na žádné kuchtění asi mít moc náladu nebude. Podle informací Super.cz totiž jeho tatínek trpí závažnou formou rakoviny v posledním stádiu. „Táta bojuje,“ řekla nám k tomu sama hvězda Babicových dobrot na Nově.

„Babicův otec je na tom opravdu skutečně velmi špatně. Není cesty zpět,“ informoval nás zdroj blízký televiznímu kuchtíkovi. Ten zhoubnou nemoc otce potvrzuje, přesto se ale dál snaží tvářit jako optimista. „Je to velký bojovník. Ale nechci to rozmazávat, je to moje soukromí,“ uvádí Babica. Svým známým se ale prý svěřil, že jestli se nestane zázrak, boj jeho táty s rakovinou bude mít jasného vítěze...

Babica byl až do roku 2008 naprosto neznámý. Když se ale před třemi lety objevil na obrazovce Novy, stal se ze dne na den doslova hvězdou. Ostatním kuchařům bylo často z jeho rad na zvracení, dodnes ho označují za prznitele kulinářského umění. Na paškál si ho vzal několikrát i Zdeněk Pohlreich (66). Babica je ale v klidu a veškeré útoky odmítá s tím, že na rozdíl od kuchařů z pětihvězdičkových hotelů vaří pro obyčejné lidi s průměrnými příjmy, kteří si jídlo nenechají vozit letecky z druhé strany zeměkoule.

Reklama

Další články

Načítám