Hlavní obsah
Článek

Vzácní hosté a známé osobnosti se nesli na vlně účinků bylin Právenka latnatá, Žumen čtyřhranný, Trubkovec osinatý a Zázvor černý. Vedle mistra etikety Ladislava Špačka, muzikálové divy Michaely Štikové, moderátorky a herečky Evy Decastelo, modelky Kateřiny Wohlmann Votavové, juniorského mistra světa v desetiboji a sportovce roku Františka Doubka a zpěváka Martina Schreinera si byliny oblíbilo mnoho dalších osobností včetně lékařů, umělců, sportovců a influencerů.

A co je vlastně Právenka latnatá?

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Ačkoli se u nás jedná o úplnou novinku, kterou zná jen hrstka odborníků, ve světě se stala PRÁVENKA LATNATÁ (Andrographis paniculata, popř. Měkýn latnatý) VELKÝM HITEM A NEDOSTATKOVÝM ZBOŽÍM. Česká společnost Herbal World včas vsadila na svůj instinkt a má dostatečné množství této plodiny pro zákazníky v celé Evropě. Již před mnoha lety se tato plodina stala nedílnou SOUČÁSTÍ ŽIVOTA VĚTŠINY SKANDINÁVCŮ, kteří si ji podobně jako známé osobnosti oblíbili pro její přispívání k normální funkci DÝCHACÍHO SYSTÉMU a hladině CUKRU V KRVI. V čem je však její hlavní síla? Úspěšná cesta k normální činnosti JATER a PROČIŠTĚNÍ, jelikož dle vědeckých studií je PRÁVENKA LATNATÁ 15X ÚČINNĚJŠÍ NEŽ OSTROPESTŘEC!

IMUNworld - doporučuje Eva Decastelo, ambasadorka

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Potravinový doplněk IMUNworld je určený pro ženy i pro muže, jeho jedinou složkou je Právenka latnatá. Jde o silný ANTIOXIDANT a vedle hlavních předností udává směr k normálnímu TRÁVENÍ, STAVU KLOUBŮ a OBĚHOVÉ SOUSTAVY. Cílem je i přirozená obranyschopnost – IMUNITNÍ SYSTÉM. U žen přispívá k premenstruačnímu a menopauzálnímu komfortu. IMUNworld je opatřen certifikáty o ZDRAVOTNÍ BEZPEČNOSTI od Státního zdravotního ústavu (SZÚ) a GMP (Good Manufacture Practice), jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky. Více o Právence:

Měsíční kúra a rodinné balení za zvýhodněné ceny, již od 14,- Kč za den

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

MĚSÍČNÍ KÚRA 200 kapslí + 100 kapslí zdarma. RODINNÉ BALENÍ 400 kapslí + 200 kapslí a doprava zdarma.

Svaté grály čínské medicíny: vedle Právenky i Žumen, Trubkovec a Zázvor černý

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Z názvů potravinových doplňků HEMOWORLD (Žumen čtyřhranný) a URINWORLD (Trubkovec osinatý) lze vyčíst, jaké jsou zásadní účinky obsažených bylin. Trápí Vás nepříjemný pocit, SVĚDĚNÍ A PÁLENÍ? Je tady HEMOworld. Hlavní složka navíc podporuje HUBNUTÍ a kontrolu tělesné hmotnosti. V každém ročním období, a hlavně během plavkové sezóny je močové ústrojí vystavováno častému výkyvu teplot, lehce tak může dojít k prochladnutí. Trubkovec osinatý přispívá k normální funkci MOČOVÉHO ÚSTROJÍ - podporuje normální funkci LEDVIN, MOČOVÉHO MĚCHÝŘE A MOČOVÝCH CEST, vyzkoušejte URINworld.

Nejsilnější antioxidant Zázvor černý je vhodný i pro ženy!

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Tak to jsme nečekali! Hlavní složka potravinového doplňku STRONGMANWORLD Zázvor černý, JEDEN Z NEJSILNĚJŠÍCH ANTIOXIDANTŮ, je dle posledních výzkumů vhodný i pro ženy. Dalšími složkami tohoto životabudiče jsou Kozinec blanitý přispívající ke zvýšení POHYBLIVOSTI KLOUBŮ a Ženšen pravý působící příznivě při FYZICKÉM VÝKONU, SNÍŽENÍ ÚNAVY A funkci KARDIOVASKULÁRNÍHO SYSTÉMU, udržuje sexuální zdraví, VITALITU A PAMĚŤ. Objevte sílu skrytou v bylinkách na www.herbalworld.cz.

Další články

Načítám