Hlavní obsah
Článek

Hari Nef (29) je v Hollywoodu momentálně hojně skloňované jméno. Modelka, spisovatelka a herečka se objeví i v připravovaném snímku Barbie po boku Ryana Goslinga a Margot Robbie.

Na slavnostní večeři, jež se konala v západním Hollywoodu u příležitosti spolupráce oděvní značky JW Anderson a nadace Tom of Finland Foundation dorazila transgender modelka ve stříbrném outfitu, který jí odhaloval celou půlku trupu, jedno prso kryla pouze metalická páska.

Z odvážného modelu, na který se můžete mrknout v galerii, si i sama dělala legraci. „Lidé v LA jsou k vám moc milí, když se oblékáte takhle. Nevědí totiž, co dělat,“ popsala fotku z akce na svých sociálních sítích.

Hari začala s hraním v roce 2013, její přelomovou rolí se stala postava Glittel v seriálu Transparent od Amazonu. Ten běžel v letech 2014-2019. Hari se objevila v mnoha seriálech a filmech, většinou v menších nebo jednoepizodních rolích. O něco déle jsme ji mohli vídat jako Blythe v netflixovém trháku Ty v roce 2018 a letos se blýskla v jednom z dílů pokračování Sexu ve městě s názvem A jak to bylo dál.

Svůj debut na modelingovém mole si odbyla na newyorském fashion weeku v roce 2015 a ve stejnou dobu se stala první otevřeně transgender modelkou, která podepsala smlouvu s věhlasnou agenturou IMG Models. Později se jí dostalo i stejného prvenství, když se objevila na obálce předního britského módního magazínu. Dnes je kromě jiného i tváří několika kosmetických značek.

Co se týče psané tvorby, proslula hlavně svými sloupky o sexu nebo transgender tématech.

Reklama

Další články

Načítám