Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě začátkem týdne oslňovala na týdnu módy v Paříži, ale teď už si vyhřívá kosti na luxusní jachtě. Řeč je o nestárnoucí Naomi Campbell (53), která s přáteli vyrazila na dovolenou do Turecka, konkrétně se plaví okolo pobřeží města Bodrum.

Naomi, jež je zřejmě dosud pracovně nejaktivnější ze všech ikonických topmodelek z 90. let, zvolila barevné jednodílné plavky s kapkovitým průstřihem v oblasti dekoltu a zelené sluneční brýle. Než si rozpustila svou dlouhou hřívu, zaujala ještě výraznou květinovou ozdobou ve vlasech.

Britská modelka, která byla spolu s krajankou Kate Moss hlavní hvězdou ‚devadesátkového‘ autobusu během oslav platinového jubilea královny Alžběty II. na začátku měsíce, si odpočinek rozhodně zaslouží. Nejen proto, že byla poslední dobou v jednom kole, ale i po nepříjemném zážitku z 19. května, kdy si ji jeden z pracovníků letiště v Bulharsku vybral k důkladnější kontrole. Podle modelky se tak stalo kvůli její barvě pleti.

Campbell přicestovala do tamní metropole Sofie, kde měla smluvené focení. Z letiště odcházela prý velmi rozrušená a následně byla odvezena do luxusního hotelu. Třídenní pracovní kontrakt podle její mluvčí ale dokončila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám