Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský herec Tom Hiddleston (41) a jeho snoubenka Zawe Ashton (37) se stanou poprvé rodiči. O radostnou novinu se dvojice nepodělila prostřednictvím vyjádření, ale díky premiéře nového filmu Mr. Malcolm’s List, v němž se blýskne například i půvabná Freida Pinto. Zawe Ashton, jež ve snímku hraje jednu z rolí, se na středečním promítání v New Yorku objevila s rostoucím bříškem.

Dvojice prožívá jistě úžasné období, Tom se nedávno nechal slyšet pro LA Times, že je ve vztahu s herečkou velmi šťastný, a tento měsíc se navíc ještě zasnoubili. A nyní je jasné, že měli i další důvod, proč to udělat.

Pár se dal dohromady během společného účinkování ve hře Betrayal v roce 2019, ale svůj vztah udrželi pod pokličkou ještě další dva roky, než jej v září 2021 potvrdili veřejně.

Herec, známý z filmu Thor či ze série Avengers, v minulosti randil s několika slavnými kolegyněmi, mimo jiné se Susannah Fielding nebo s americkou zpěvačkou Taylor Swift.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám