Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Petera Pechu (34) pravidelně vídáme na jevištích předních muzikálových scén. Hudebník nedávno oslavil Kristova léta a nadělil si dárek. Tím byla premiéra nového singlu „Štýlo Jirku Korna“. Super.cz navštívil večírek, kde Peter klip představil v předpremiéře na novinářské projekci.

„Jiří Korn je pro mě inspirace a člověk, kterého si vážím. Vždycky byl tak trochu napřed, stylem, v hudbě, oblékání, a tak celkově,“ řekl Super.cz Pecha. V loňském roce představil song „Pád“, „Štýlo Jirku Korna“ je v pořadí zpěvákovým druhým singlem.

„V klipu jsou použity jeho nejznámější choreografie, které koordinovala Aneta Antošová. Režii klipu měla na starost Marie Gross, o hudební produkci a aranž se postaral Marcus Tran. Song je ve slovenštině, vůbec jsme to od začátku neplánovali, a tak to nějak vzniklo,“ dozvěděli jsme se dále.

Natáčení klipu probíhalo ve třech dnech. Zpěvák je také zároveň autorem textu a hudby.

„Točilo se na Příkopech, v Divadle Broadway a na golfovém hřišti na Zbraslavi. V klipu si zahrál také bývalý tanečník Jiřího Korna Tomáš Gottlieb. A specifikum je i Anděl roku za nejlepší videoklip od Báry Polákové. Věříme, že se posluchačům bude song líbit a protančí s námi celé léto,“ dodal závěrem zpěvák, který aktuálně zkouší novou roli v muzikálu Okno mé lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám