Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriálová herečka Bára Fišerová (44), kterou jste mohli vídat jako jednu ze zdravotních sester v seriálu Sestřičky, zabalila po letech kufry a vyrazila k moři. Cílem její cesty se stalo Turecko, kde si užila několik dní u moře a předvedla svou figuru v plavkách.

A nutno říct, že seriálová herečka se ve svých 44 letech může chlubit fantastickou figurou. „Moře jsem si užila moc, protože jsem 2 covidové roky poctivě nikam nejela, a tak jsem už měla absťák a moje tělo ještě víc. Teď jsem se v Turecku prosolila až až a jsem šťastná a plná energie do krásné práce, která mě čeká,“ svěřila se Super.cz herečka, která v plavkách kila navíc rozhodně řešit nemusí.

Během léta bude Bára v pracovním kole a na dovolenou a válení se u moře tak už čas nezbyde. „Od konce července do srpna budu natáčet nový seriál se skvělým režisérem Karlem Janákem a moc se těším. Po delší době točím s českou produkcí a jsem vděčná Romaně Goščíkové a Karlu Janákovi za příležitost se opět objevit v novém připravovaném seriálu,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám