Hlavní obsah
Článek

Erotické snímky, na kterých Agáta Hanychová (38) v arktických mrazech odhalila své tělo, možná nikdy v časopise Playboy, pro nějž byly foceny, neuvidíme. "Zdály se jim málo odvážné. Prý bychom měli ještě něco dofotit," řekla Super.cz Agáta. "Je fakt, že jsem neměla ruku v rozkroku jako Petra Faltýnová (45) a ani nevím, jestli by se mi do toho chtělo," dodala modelka.

Do toho, aby se opět svlékala na svazích Chopoku a vracela se do letoviska Jasná v Nízkých Tatrách z jiného důvodu než na místní proslavené párty, se moc nežene. "Možná dáme fotky do jiného časopisu," vysvětlila.

Čtyři ze série fotografií byly vydraženy za 140 tisíc korun ve prospěch občanského sdružení Peppermint, které se stará o nezletilé matky z dětských domovů. "I ve svém věku pokládám mateřství za dost náročné, takže je jasné, proč jsem si vybrala právě tenhle projekt," upřesnila maminka malého Kryšpína. "Zrovna se mu klubou zoubky, tak je jasné, že doma máme opravdu veselo," krčila rameny Agáta.

Jak Super.cz uvedl, veselo bylo i na dražbě fotek, kde nechala Agáta z radnice Prahy 13 vyvést Domenica Martucciho. Ten se nyní ohání tím, že je patronem dětského domova, kam má výtěžek z dražby putovat. Na místě to ale nikomu nesdělil.

Reklama

Další články

Načítám